Elérhetőség: Készleten

Gasztronómiai kalandozások Európában

Szerző: Halász Zoltán
Cikkszám: 102039

1 000 Ft

„Mit „ebédelt” a kőkorszakbeli ember, hogyan folyt le egy görög szümpozion, mit falatozott a római légionárius, és miképpen dőzsöltek a rómaik lakomákon, mit kotyvasztott a középkori ember reggeltől estig a tűzön tartott kontérjában, milyen változást hozott a reneszánsz, és mivel gazdagították ez európai gasztronómiát a távoli világrészek felfedezései és az egyes népek által oly büszkén sajátnak tartott „nemzeti” eledelek (mi sem vagyunk kivételek!), hogyan alakultak ki külső, „idegen” hatásokra – ezeket mind sorra veszi ez a szórakoztató, olvasmányos könyv, amelyet ezért joggal nevezhetnénk az európai konyhaművészet regényének is.”

1 készleten

Leírás

„Mit „ebédelt” a kőkorszakbeli ember, hogyan folyt le egy görög szümpozion, mit falatozott a római légionárius, és miképpen dőzsöltek a rómaik lakomákon, mit kotyvasztott a középkori ember reggeltől estig a tűzön tartott kontérjában, milyen változást hozott a reneszánsz, és mivel gazdagították ez európai gasztronómiát a távoli világrészek felfedezései és az egyes népek által oly büszkén sajátnak tartott „nemzeti” eledelek (mi sem vagyunk kivételek!), hogyan alakultak ki külső, „idegen” hatásokra – ezeket mind sorra veszi ez a szórakoztató, olvasmányos könyv, amelyet ezért joggal nevezhetnénk az európai konyhaművészet regényének is.”

További információk

Tömeg 0,5 kg
Szerző

Kiadó

Kiadás helye

Kiadás éve

Sorozatcím

Terjedelem

Nyelv

Kötés típusa

Illusztráció

Állapot

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gasztronómiai kalandozások Európában” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük